ACCIDENTUL din Gorj: Unul dintre copiii răniţi are fractură de coloană. Fetiţa, transportată la Bucureşti cu un elicopter SMURD

Unul dintre copiii răniţi în accidentul din Polovragi, judeţul Gorj, în care au fost rănite şase persoane, este în stare gravă, diagnosticat cu fractură de coloană. Fetiţa va fi dusă la un spital Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

4086 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL din Gorj: Unul dintre copiii răniţi are fractură de coloană. Fetiţa, transportată la Bucureşti cu un elicopter SMURD

ACCIDENTUL din Gorj: Unul dintre copiii răniţi are fractură de coloană. Fetiţa, dusă la un Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Reprezentanţii Poliţiei Gorj au transmis că fetiţa de 10 ani, rănită în accident, va fi transportată la un spital din Bucureşti, cu un elicopter SMURD.

„În urma investigaţiilor medicale efectuate, s-a stabilit că patru victime sunt rănite grav, una dintre acestea, o fată minoră, urmând să fie transportată cu elicopterul la Bucureşti, având fractură de coloană. Este vorba de fetiţă de 10 ani”, arată Poliţia Gorj.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii CNAIR au precizat, pentru MEDIAFAX, că accidentul nu s-a produs din cauza poleiului, aşa cum au fost primele informaţii ale anchetei, ci din cauza neatenţiei şoferului.

„Carosabilul pe DN 67, în zona localităţii Polovragi, era uscat, la momentul producerii accidentului. De altfel, raportul Poliţiei rutiere a confirmat acest lucru. Totodată, în urma cercetărilor Poliţiei, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de neatenţia conducătorului auto”, a spus Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR.

Şase persoane, între care doi copii, din Constanţa, au fost rănite într-un accident produs, sâmbătă, în zona localităţii Polovragi, judeţul Gorj, după ce un microbuz plin cu pasageri a intrat într-un stâlp de beton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici