ACIDENT grav în Hunedoara: Un mort şi un rănit grav după ce o maşină a fost lovită de două TIR-uri

O persoană a murit şi alta a fost rănită grav, sâmbătă, în urma coliziunii dintre o maşină şi două TIR-uri, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Veţel, din judeţul Hunedoara. Traficul rutier este blocat.

1460 afișări
Imaginea articolului ACIDENT grav în Hunedoara: Un mort şi un rănit grav după ce o maşină a fost lovită de două TIR-uri

ACIDENT grav în Hunedoara: Un mort şi un rănit grav după ce o maşină a fost lovită de două TIR-uri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Hunedoara, Călin Dumitrescu, în urma accidentului rutier de la Veţel au rezultat două victime, dintre care una a murit, iar cealaltă este rănită, fiind transportată la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că pe DN7 (E673) Deva - Lugoj, în zona localităţii Veţel, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri şi un autoturism.

Victimele sunt din autoturism.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri pentru preluarea victimelor şi cercetarea locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici