Acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtună care a durat zece minute

Acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin a fost spulberat, miercuri după-amiază, iar doi copaci au fost doborâţi la pământ, în urma unei furtuni care a durat aproximativ zece minute, traficul rutier în zonă fiind blocat aproape o oră.

120 afișări
Imaginea articolului Acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtună care a durat zece minute

Acoperişul unui bloc din Drobeta Turnu Severin, spulberat de o furtună care a durat zece minute (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Circulaţia rutieră a fost blocată miercuri după-amiază aproape o oră, pe strada Orly din Drobeta Turnu Severin, între Bulevardul Tudor Vladimirescu şi strada Adrian, după ce acoperişul unui bloc a fost spulberat de o furtună de scurtă durată, pompierii intervenind pentru degajarea carosabilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Ramona Nistor, mai multe echipaje au intervenit la faţa locului pentru degajarea carosabilului de bucăţile mari de tablă desprinse de pe bloc şi care au blocat circulaţia rutieră.

În urma incidentului, nu s-au produs pagube materiale importante şi nici victime, întrucât în zona în care a căzut acoperişul nu era nicio maşină parcată şi nu se afla niciun trecător în momentul furtunii.

În aceeaşi zonă, mai multe locuinţe au rămas fără energie electrică şi internet, întrucât firele de electricitate au fost rupte.

Totodată, în urma furtunii cu descărcări electrice, care a durat nu mai mult de zece minute, miercuri după-amiază, doi copaci au fost puşi la pământ, în Drobeta Turnu Severin, pe strada Walter Mărăcineanu şi în zona Bisericii Catolice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici