Acţiuni preventive pentru combaterea poleiului în Capitală. Traficul rutier se desfăşoară normal

Operatorii de salubrizare au intervenit cu tratament preventiv pentru combaterea poleiului, în noaptea de duminică spre luni, după ce în Capitală s-au anunţat zăpadă şi ger, anunţă municipalitatea.

51 afișări
Imaginea articolului Acţiuni preventive pentru combaterea poleiului în Capitală. Traficul rutier se desfăşoară normal

Acţiuni preventive pentru combaterea poleiului în Capitală. Traficul rutier se desfăşoară normal (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Acţiunea a avut loc între orele 2.30 şi 6.00, la solicitarea viceprimarului Victor Iovici.

Intervenţiile au avut loc pe majoritatea arterelor de circulaţie, în pante, rampe, poduri, dar mai ales pe arterele din Urgenţa I. A fost acordată o atenţie sporită gurilor de metrou, refugiilor RATB, staţiilor de salvare, zonelor din apropierea unităţilor de învăţământ şi pasajelor.

Inspectorii Direcţiei de Inspecţie şi Control Generală au constatat că la primele ore ale dimineţii, traficul rutier în Capitală se desfăşura în condiţii normale de iarnă.

Potrivit sursei citate, bucureştenii pot beneficia de ceai sau supă caldă, în cantinele aflate în subordinea PMB, aflate în locaţiile Sfântul Constantin, nr. 8, sector 1, Calea Griviţei, nr. 216, sector 1, Agricultori, nr. 44, sector 2, Bulevardul Dacia, nr. 196, sector 2 şi Calea Ferentari, nr. 91, sector 5.

În Calea Şerban Vodă 164-168 şi în Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucureşti, oamenii străzii vor primi îngrijiri şi mâncare caldă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici