Activitatea centrelor de relaţii cu publicul suspendată la Enel, din cauza epidemiei de coronavirus

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au anunţat, vineri, că suspendă temporar toate activităţile care presupun contactul direct al angajaţilor cu publicul în următoarea perioadă, decizie luată pe fondul epidemiei de coronavirus.

273 afișări
Imaginea articolului Activitatea centrelor de relaţii cu publicul suspendată la Enel, din cauza epidemiei de coronavirus

Activitatea centrelor de relaţii cu publicul suspendată la Enel, din cauza epidemiei de coronavirus

Compania le recomandă clienţilor să folosească alte canale de comunicare în perioada următoare şi metodele de plată online puse la dispoziţia publicului.

Astfel, clienţii îşi pot activa contul digital MyEnel, pentru a primi şi plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale sau pentru a-şi înregistra indexul sau verifica balanţa de plată.

De asemenea, clienţii sunt încurajaţi să îşi activeze metodele alternative de primire a facturii, fie pe email, fie prin SMS din contul MyEnel, urmând paşii menţionaţi în platformă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici