Activitatea porturilor constănţene a fost reluată

Porturile constănţene au fost redeschise, sîmbătă dimineaţa, după ce toate operaţiunile fuseseră sistate cu mai bine de 24 de ore în urmă, din cauza ceţii foarte dense.

1 afișare
Imaginea articolului Activitatea porturilor constănţene a fost reluată

Activitatea porturilor constănţene a fost reluată

Astfel, potrivit Căpităniei Zonale Constanţa, începând cu ora 08.00 au fost reluate manevrele în Portul Midia, precum şi pe Canalul Dunăre - Marea Neagră, iar de la ora 08.10 au fost reluate operaţiunile şi în Portul Mangalia. Totodată, de la ora 11.30 au fost reluate manevrele şi în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud, maritim şi fluvial.

Manevrele portuare au fost sistate vineri dimineaţa, în jurul orei 03.00, datorită vizibilităţii foarte reduse, sub o jumătate de milă marină, din cauza ceţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici