Actualizare a atenţionării meteorologice Cod galben

Centrul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Mediului a trimis către 30 de prefecturi, miercuri dimineaţă, o actualizare a atenţionării meteorologice Cod galben de ninsori şi vânt puternic, valabilă până joi, la ora 12.00.

183 afișări
Imaginea articolului Actualizare a atenţionării meteorologice Cod galben

Actualizare a atenţionării meteorologice Cod galben

Actualizarea atenţionării meteorologice a fost transmisă prefecturilor Argeş, Bacău, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Prahova, Suceava, Tulcea, Vâlcea, Vaslui şi Vrancea, în baza unie atenţionări a Administraţiei Naţională de Meteorologie (ANM).

Fenomenele vizate sunt ninsori şi intensificări ale vântului valabilă de miercuri, de la ora 11.00, până joi, la ora 12.00.

În estul şi sud-estul ţării, precum şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi local 15 - 20 de litri pe metru pătrat, iar vântul va prezenta intensificări susţinute viscolind şi troienind ninsoarea. În Dobrogea şi în sudul şi estul Munteniei se va produce polei.

În judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău şi Brăila intensitatea vântului va fi mai mare.

Meteorologii au emis, luni, o atenţionare meteo cod galben, prognozând că, de marţi de la prânz şi până joi la prânz, va ninge în majoritatea zonelor ţării, iar la munte va fi viscol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici