Acuzaţie de terorism în campania electorală. Virgil Popescu: Social-democraţi dintr-o localitate din Mehedinţi au incendiat maşini

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, îi acuză pe social-democraţii dintr-o localitate din Mehedinţi că au încercat să incendieze maşinile unor liberali: „Incredibil la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinţi”

278 afișări
Imaginea articolului Acuzaţie de terorism în campania electorală. Virgil Popescu: Social-democraţi dintr-o localitate din Mehedinţi au incendiat maşini

Acuzaţie de terorism în campania electorală. Virgil Popescu: Social-democraţi dintr-o localitate din Mehedinţi au incendiat maşini

„Incredibil la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinţi! De aceea vin şi transmit clar: nu vom tolera acţiunile de intimidare la adresa unor membri PNL!

Tentativa de incendiere a maşinilor unor colegi liberali, de la Livezile, este un act violent, care nu trebuie tolerat de nimeni! Atacul în stil terorist a fost pus la cale de fiul unui candidat PSD la Consiliul Local din comuna Livezile! Nu pot să cred că primarul PSD Adrian Nănuţi şi Aladin Georgescu permit aşa ceva! Vreţi să moară oameni?!”, scrie pe Facebook Virgil Popescu.

El şi-a declarat încrederea că autorităţile „îşi vor face treaba, iar cel care a încercat să facă asta va fi pedepsit potrivit legii”.

„Iar faptul că există grade de rudenie între oficiali din Poliţia Mehedinţi şi primarul PSD de la Livezile este doar o coincidenţă şi nu are nimic de a face cu încercarea de a nu le permite criminaliştilor să se prezinte la locul faptei! Asta şi sper! Că este doar o coincidenţă! Şi stau să mă întreb: cum este posibil ca în anul 2020 să asistăm la asemenea atacuri de tip terorist, care pot pune în pericol viaţa unor oameni!?! Fac un apel clar pentru toată lumea: să fim civilizaţi! Fără atacuri de tip terorist şi acţiuni de intimidare pe perioada campaniei electorale”, conchide ministrul Economiei.

 

INCREDIBIL la ce atacuri în stil terorist se pretează cei de la PSD Mehedinţi! De aceea vin şi transmit clar: NU vom...

Publicată de Virgil Popescu pe Luni, 21 septembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,
incendiere

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici