Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Buftea: un făt a murit în pântecul unei femei lăsate să aştepte

  • Un făt a murit în pântecul unei femei care a fost lăsată să aştepte ore întregi într-o rezervă de la Spitalul Buftea din Ilfov.
  • Acuzaţiile vin de la avocatul Adrian Cuculis care a anunţat că în acest caz s-a făcut plângere penală.
1340 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Buftea: un făt a murit în pântecul unei femei lăsate să aştepte

Acuzaţii de malpraxis la Spitalul Buftea: un făt a murit în pântecul unei femei lăsate să aştepte

Potrivit avocatului, care este şi preşedinte al Asociaţiei de protecţie a pacienţilor C.A.R.L.A (Conştientizare, Asigurarea Calităţii Actului Medical, Responsabilizare, Luptă, Alinare), femeia era gravidă în 39 de săptămâni.

Ea a fost diagnosticată cu urgenţă la naştere, internată şi lăsată în rezervă până când fătul a murit în pântec, susţine avocatul.

„Deşi se internase dimineaţă la ora 8:00 şi medicul declasare că este o urgenţă, femeia a aşteptat până seară la ora 19:00 pentru a fi refăcută o testare a funcţiilor vitale ale fătului, moment la care s-a constatat că decedase. De menţionat este şi faptul că la internare, fătul era în viaţă”, a explicat Adrian Cuculis.

Avocatul a adăugat că s-a depus o plângere penală şi că, în paralel, la DSP se desfăşoară o anchetă. Cuculis a mai dezvăluit faptul că familia a mai pierdut un copil, în acelaşi mod.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici