Acuzaţii grave la adresa lui Iohannis: Nu mai avem preşedinte, ci un ghiolban obsedat de putere, care calcă în picioare Constituţia

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a făcut acuzaţii grave la adresa preşedintelui , după ce Klaus Iohannis a respins, miercuri, propunerile pentru ministere. Nasra a afirmat că „nu mai avem preşedinte, ci un ghiolban obsedat de putere, care calcă în picioare Constituţia”.

7631 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave la adresa lui Iohannis: Nu mai avem preşedinte, ci un ghiolban obsedat de putere, care calcă în picioare Constituţia

Acuzaţii grave la adresa lui Iohannis: Nu mai avem preşedinte, ci un ghiolban obsedat de putere

Horia Nasra a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că judecătorul clujean Dana Gîrbovan, propusă pentru Ministerul Justiţiei, nu merita să fie respinsă.

„Nu mai avem preşedinte, ci un ghiolban obsedat de putere care calcă în picioare Constituţia. Respingerea propunerii privind numirea în funcţia de ministru al Justiţiei este o mostră de iliberalism curat. Profesionistul şi independentul judecător Dana Gîrbovan nu merita aşa ceva”, a spus Nasra.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„Resping propunerea pentru ministrul justiţiei. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD şi ALDE de a destructura justiţia, de a opri lupta anticorupţie şi de a baroniza total România. PSD şi ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituţiilor şi nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor şi în care cred şi eu”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă susţinută, miercuri, la Palatul Cotroceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici