Acuzaţii grave la un spital din Hunedoara: Unei fetiţe de doar 5 luni nu i s-au schimbat bandajele la branulă timp de o săptămână

  • Mama unei fetiţe de 5 luni scrie pe Facebook că medicii nu au schimbat timp de o săptămână bandajele de pe branula copilei
  • Din acest motiv, fetiţa a făcut o alergie severă
  • Cazul a avut loc la Spitalul Vulcan din judeţul Hunedoara
1027 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave la un spital din Hunedoara: Unei fetiţe de doar 5 luni nu i s-au schimbat bandajele la branulă timp de o săptămână

Fetiţă cu alergie severă, după ce nu i s-au schimbat bandajele la branulă, în spitalul Vulcan

Femeia a scris pe Facebook că medicii din Vulcan „au chinuit copila de două ori câte o oră să-i pună branula”, iar o săptămână, cât a stat în spital, nu i-au mai schimbat leucoplastul.

Fetiţa a făcut o alergie gravă, la mâna dreaptă.

„Dragi mămici, vă las mai jos poze cu fetiţa mea de 5 luni, internată la spital în Vulcan. După ce au chinuit-o de 2 ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Va rog să mă sfătuiţi cui să mă adresez. Aşa ceva este de neconceput”, a scris femeia pe Facebook.

Femeia publică şi poze.

Directorul Spitalului Municipal Vulcan, Cătălin Popa, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că se va face o anchetă în acest caz.

”În funcţie de analiza care urmează a fi efectuată, concluziile la care se va ajunge, se poate constitui comisia de cercetare disciplinară. Noi nu avem o reclamaţie, o sesizare, o plângere din partea aparţinătorilor, părinţilor copilului, nu avem nimic scris, noi ne-am autosesizat”, a spus Cătălin Popa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici