Acuzaţii grave. Un subofiţer din Garda de Coastă este cercetat după ce ar fi eliberat diplome false de salvamar

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, miercuri, că a început cercetarea disciplinară a subofiţerului acuzat că, în schimbul unor sume de bani, ar fi eliberat diplome false de salvamar.

496 afișări
Imaginea articolului Acuzaţii grave. Un subofiţer din Garda de Coastă este cercetat după ce ar fi eliberat diplome false de salvamar

Acuzaţii grave. Un subofiţer din Garda de Coastă este cercetat după ce ar fi eliberat diplome false de salvamar

Anunţul a fost făcut miercuri de reprezentanţii Gărzii de Coastă, care au anunţat şi că vor sesiza autorităţile competente.

„Conducerea Gărzii de Coastă s-a autosesizat referitor la acest caz, a dispus efectuarea cercetării disciplinare, urmând a se lua măsurile legale şi vor fi sesizate autorităţile competente", au transmis, miercuri, reprezentanţii instituţiei.

Subofiţerul acuzat că a eliberat diplome false este angajat la Garda de Coastă din anul 2006 şi nu a mai avut până în prezent alte abateri disciplinare, mai precizează sursa citată.

Subofiţerul ar fi oferit diplome de salvamar în schimbul unor sume de bani. Cazul a fost semnalat după ce oamenii legii din Italia au descoperit mai multe cazuri de salvamari angajaţi pe baza acestor diplome.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici