Adevărul despre molecula ce tratează COVID-19! Este sau nu blocată de patru zile în Vama Bucureşti?

  • Medicul Adrian Streinu-Cercel declara într-o emisiune televizată că a încercat să importe o moleculă ce ar fi eficientă în tratarea COVID-19
  • Aceasta ar fi blocală de patru zile la Vama Bucureşti
66584 afișări
Imaginea articolului Adevărul despre molecula ce tratează COVID-19! Este sau nu blocată de patru zile în Vama Bucureşti?

Care este adevărul despre molecula ce ar trata COVID-19, însă este blocată de patru zile în Vama Bucureşti

Joi seara, medicul Adrian Streinu-Cercel declara într-o emisiune televizată că a încercat să importe o moleculă ce ar fi eficientă în tratarea COVID-19, în schimb transportul a fost blocat de Vama Bucureşti. În replică, ANAF a anunţat că în evidenţele Vămii nu apare nicio „moleculă”.  
 
„Cu privire la declaraţiile domnului Adrian Streinu - Cercel, din emisiunea TV din 16 aprilie, precizãm cã Direcţia Generalã a Vãmilor nu are în evidenţã/înregistratã nicio declaraţie vamalã privind molecula la care se face referire”, a transmis Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, vineri, într-un comunicat. 
 
Potrivit ANAF, Adrian Streinu-Cercel ar fi fost contactat încă de joi de conducerea vãmii pentru a se clarifica situaţia descrisã.
 
Joi seara, Adrian Streinu Cercel declara la Antena 3 că a încercat să obţină o moleculă ce ar fi eficientă în tratarea COVID-19, însă aceasta se află de patru zile la Vama Bucureşti.
 
„De exemplu, de patru zile, stă în Vama Bucureşti o moleculă pe care am adus-o şi nu o putem scoate de acolo. Considerente de tip birocratic”, a spus Cercel. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici