Adeverinţe false de 1 mai. Cum au încercat unii bucureşteni să păcălească poliţia

18 persoane au folosit vineri adeverinţe false pentru a ieşi din casă, în Capitală. Poliţia a întocmit pe numele lor dosare penale.

2165 afișări
Imaginea articolului Adeverinţe false de 1 mai. Cum au încercat unii bucureşteni să păcălească poliţia

Adeverinţe false de 1 Mai

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Brigada Rutieră, au întocmit 18 dosare penale pentru fals şi uz de fals sub semnătură privată.

În urma verificării unor adeverinţe emise de angajator, s-a stabilit că persoanele respective fie aveau contractele de muncă suspendate, fie nu au fost niciodată angajate ale societăţilor respective.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea unităţilor de parchet, urmând a se stabili modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverinţelor. Vă informăm că aceste acţiuni continuă şi încercările de eludare a legii vor fi descoperite. Falsul în declaraţii este infracţiune şi este pedepsit de legea penală”, anunţă Poliţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici