Adi Minune s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti. Probele sale privind averea au fost respinse

Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune, s-a prezentat, miercuri, la Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în legătură cu sesizarea făcută de inspectorii de integritate privind averea sa, toate actele şi probele prezentate de acesta fiind respinse.

363 afișări
Imaginea articolului Adi Minune s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti. Probele sale privind averea au fost respinse

Adi Minune s-a prezentat la Curtea de Apel Bucureşti. Probele sale privind averea au fost respinse (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Adrian Simionescu a venit, miercuri, la prânz, la Curtea de Apel Bucureşti.

Comisia de Cercetare i-a respins acestuia toate probele şi actele justificative pe care acesta dorea să le depună.

Verificările privind averea dobândită de Simionescu vor fi continuate în cadrul unui dosar pe rolul secţiei de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti.

În aprilie, ANI a întocmit un raport de evaluare şi a dispus sesizarea Comisiei de Cercetare, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării mandatului de consilier local, pentru perioada iulie 2008 - decembrie 2010, de către Adrian Simionescu, precum şi constatarea stării de incompatibilitate.

Agenţia Naţională de Integritate a constatat în cazul lui Simionescu Adrian, la vremea respectivă consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, că există diferenţe semnificative, în cuantum de 432.979,08 lei (104.265,18 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării mandatului său.

Agenţia Naţională de Integritate a extins evaluarea şi asupra averii soţiei lui Adrian Simionescu, Ecaterina Simionescu, a fiului, Florentin Adrian, precum şi a fiicelor, Adriana Florentina şi Silvia Claudia.

Adrian Simionescu şi-a dat demisia, în 20 aprilie, din postul de consilier în Consiliul Local al Comunei Ştefăneştii de Jos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici