Adjunctul şefului Serviciului de Evidenţa Populaţiei din Costeşti (Argeş), găsit împuşcat

Adjunctul şefului Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei din oraşul argeşean Costeşti, agent-şef Dumitru Deleanu, a fost găsit împuşcat, luni după-amiază, în garsoniera sa din localitate, primele indicii ale anchetatorilor fiind că în acest caz este vorba despre o sinucidere.

134 afișări

Potrivit inspectorului Adelina Florescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, s-a împuşcat cu o armă de vânătoare.

Cadavrul bărbatului a fost găsit după ce vecinii, care au auzit o împuşcătură, au apelat serviciul 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie care a spart uşa garsonierei din cartierul Zorile, unde locuia victima.

Primarul oraşului Costeşti, Dan Vasile, a declarat că adjunctul şefului Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei din oraşul Costeşti fusese anunţat, în cursul acestei zile, că urmează ca activitea instituţiei să fir verificată, începând de marţi, de conducerea Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei Argeş.

De asemenea, surse din cadrul Serviciului Public de Evidenţa Populaţiei Argeş au declarat că victima era aşteptată în această după-amiază de către conducerea instituţiei pentru a da explicaţii în legătură cu vizele  de flotant date mai multor persoane în zona Costeşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de procurori şi poliţişti se afla la faţa locului pentru cercetări.

Serviciul Public de Evidenţa Populaţiei Costeşti se află în subordinea primăriei din localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici