Administratorul firmei Pic, Gheorghiţă Pieca, a fost arestat preventiv

Administratorul firmei Pic, Gheorghiţă Pieca, reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie, la finalul a aproape trei ore de audieri la DNA Piteşti, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile în baza unui mandat emis, vineri noapte, pe numele său, de magistraţii Tribunalului Argeş.

44 afișări
Imaginea articolului Administratorul firmei Pic, Gheorghiţă Pieca, a fost arestat preventiv

Administratorul firmei Pic, Gheorghiţă Pieca, a fost arestat preventiv

Gheorghiţă Pieca a fost reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie, sub acuzaţia de complicitate la infracţiunea de dare de mită, în formă continuată, la finalul a aproape trei ore de audieri la DNA Piteşti, în dosarul corupţiei din fotbal, acesta fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Procurorii anticorupţie au făcut propunerea de arestare preventivă a lui Pieca, pentru 29 de zile, iar Tribunalul Argeş a admis propunerea acestora. Pieca a fost adus la tribunal în jurul orei 19.00, sub escortă, din arestul IPJ Argeş, iar şedinţa magistraţilor argeşeni, care nu a fost publică, s-a terminat în jurul orei 23.15, la finalul căreia a fost luată decizia arestării preventive a administratorului firmei Pic.

La ora transmiterii acestei ştiri, administratorul firmei Pic, Gheorghiţă Pieca, a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

Pieca este atât administrator al firmei Pic, deţinută de Cornel Penescu, cât şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al FC Argeş, echipă patronată de Penescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici