Administratorul public al oraşului Rădăuţi a murit înecat la Neptun

Administratorul public al oraşului Rădăuţi, judeţul Suceava, Haralambie Herghiligiu, a murit înecat în timp ce se afla, împreună cu nepotul său, la mare, la Neptun. Anunţul a fost făcut vineri, de Primăria Rădăuţi.

1850 afișări
Imaginea articolului Administratorul public al oraşului Rădăuţi a murit înecat la Neptun

Haralambie Herghiligiu, în vârstă de 72 de ani, a murit înecat la Neptun, transmite Primăria Rădăuţi, pe pagina de Facebook.

Acesta era administrator public al oraşului şi se afla la mare, în concediu, împreună cu nepotul său.

Reprezentanţii Primăriei Rădăuţi au transmis, pe Facebook, un mesaj de condoleanţe.

„Primăria Rădăuţi este în doliu. Pierderea fulgerătoare a colegului Haralambie Herghiligiu, administrator public, ne-a întristat profund. Colegul nostru se afla în concediu de odihnă, împreună cu nepotul său, la Neptun, când valurile mării l-au răpit dintre noi”, spun reprezentanţii Primăriei.

Haralambie Herghelegiu a ocupat funcţia de secretar al municipiului Rădăuţi din 1998, iar din 2015 a fost consilier al primarului. Apoi, din 2017, a ocupat funcţia de administrator public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici