Admitere Facultate 2016: Universitatea din Bucureşti organizează a doua sesiune de admitere

Universitatea din Bucureşti demarează sâmbătă, 3 septembrie, înscrierile pentru a doua sesiune de admitere la facultate.

1090 afișări
Imaginea articolului Admitere Facultate 2016: Universitatea din Bucureşti organizează a doua sesiune de admitere

Admitere Facultate 2016: Universitatea din Bucureşti organizează a doua sesiune de admitere

A doua sesiune de admitere la studiile de licenţă şi masterat de la Universitatea din Bucureşti începe sâmbătă, 3 septembrie, se arată într-un comunicat de presă remis de universitate, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Data limită pentru înscrierea la facultăţile Universităţii din Bucureşti este duminică, 11 septembrie 2016, iar examenele de admitere se organizează în perioada 14 – 19 septembrie 2016. Data limită de afişare a rezultatelor este 23 septembrie 2016.

Taxele de înscriere variază între 330 de lei (Facultatea de Drept) şi 80 de lei (Facultatea de Fizică).

Numărul total de locuri pentru sesiunea din septembrie 2016 alocat programelor de studii de licenţă la nivelul Universităţii din Bucureşti este de 348 de locuri la buget şi aproximativ 1500 de locuri la taxă.

De asemenea, pentru sesiunea de toamnă a admiterii 2016 la studii universitare de masterat, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr aproximativ de 1100 de locuri la buget şi 1000 de locuri la taxă.

Înscrierile la concursul de admitere 2016 pentru studii universitare de doctorat se desfăşoară în perioada 1 – 9 septembrie 2016, iar susţinerea examenelor de admitere are loc în perioada 12 – 18 septembrie 2016.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici