Admitere la facultate 2020. Universitatea de Vest organizează centre de admitere în 8 oraşe din ţară

Absolvenţii de liceu care vor să urmeze Universitate de Vest din Timişoara pot da admiterea nu numai în centrele din Timişoara, dar şi în 8 oraşe din Arad, Alba, Bihor, Caraş Severin, Hunedoara, Gorj şi Mehedinţi.

1406 afișări
Imaginea articolului Admitere la facultate 2020. Universitatea de Vest organizează centre de admitere în 8 oraşe din ţară

Admitere la facultate 2020. Universitatea de Vest din Timişoara organizează centre de admitere în 8 municipii

Locaţiile în care se vor organiza centrele de admitere se află în sediile UVT din Timişoara, dar şi în şapte licee din municipiile judeţelor din regiune, la adresele:

• Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba-Iulia – bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 11;
• Colegiul Naţional „Vasile Goldiş” Arad – Calea Victoriei nr. 1-3;
• Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea – Calea Armatei Române nr. 1A;
• Colegiul Naţional „Traian Lalescu” Reşiţa – bd. Alexandru Ioan Cuza nr. 7;
• Colegiul Naţional „Decebal” Deva – str. 1 Decembrie 1918 nr. 22 (intrarea de pe str. Andrei Şaguna)
• Colegiul Naţional „Gheorghe Ţiţeica” Drobeta-Turnu Severin – str. Crişan nr. 50;
• Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu – str. 1 Decembrie 1918 nr. 25.

Pentru prima etapă a admiterii, centrele judeţene vor fi deschise în perioada 8-11 iulie 2020, în intervalul orar 9 -16 (miercuri, joi, vineri), respectiv 9 - 14 (sâmbătă).

În cadrul acestor centre judeţene de admitere, operatorii Universităţii de Vest le vor facilita candidaţilor, în condiţii depline de siguranţă şi igienă, respectând toate normele de sănătate publică, realizarea operaţiilor asociate admiterii online, respectiv:

• Completarea asistată a formularul de înscriere de pe platforma digitală de admitere;
• Certificarea conform cu originalul a documentelor necesare pentru procesul de admitere, prin prezentarea originalelor acestora şi scanarea lor de către reprezentantul UVT;
• Predarea diplomei de Bacalaureat în original, în cazul candidaţilor care vor ocupa un loc finanţat de la bugetul de stat.

Organizarea centrelor de admitere este o facilitate suplimentară pe care UVT o oferă, asigurând realizarea celor trei operaţii necesare, prevăzute pentru procedura admiterii. În acest an, întregul proces al admiterii se desfăşoară online, iar ulterior, pentru dobândirea calităţii de student, în cazul celor care îşi confirmă locul obţinut, toţi studenţii înmatriculaţi în această sesiune de admitere vor prezenta în original (sau copie legalizată), la punctele de preluare organizate de UVT, documentele încărcate pe platforma de admitere, în vederea certificării lor conform cu originalul de către operatorii UVT, până cel târziu la începutul anului universitar 2020-2021.

Pentru anul universitar 2020-2021, cele 11 facultăţi din cadrul UVT au repartizate un număr important de locuri finanţate (fără taxă), cumulând peste 3500 de locuri, în cadul programelor de studii de licenţă, masterat şi doctorat.

Oferta UVT cuprinde 75 de programe de studii universitare de licenţă şi peste 80 de programe de studii universitare de masterat, din 34 de domenii de studii universitare diferite, precum şi studii doctorale în 22 domenii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici