ADMITERE LICEU 2011: Top 10 licee din ţară după media de admitere

Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti conduce în topul primelor zece licee din România, media ultimului admis fiind 9,60, urmat de colegiile naţionale "Mihai Viteazul" şi "Gheorghe Lazăr", ambele din Capitală, unde ultima medie este 9,52 potrivit statisticilor MECTS.

2094 afișări
Imaginea articolului ADMITERE LICEU 2011: Top 10 licee din ţară după media de admitere

ADMITERE LICEU 2011: Top 10 licee din ţară după media de admitere (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011: VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

Acelaşi clasament indică pe locurile următoare Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Bucureşti cu media ultimului admis 9,42 şi Colegiul Naţional "Fraţii Buzeşti" Craiova cu 9,41.

REPARTIZARE LICEE 2011: VEZI TOPUL SPECIALIZĂRILOR

Ultima medie de admitere la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Constanţa, Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Galaţi şi Liceul Teoretic Ovidius Constanţa a fost 9.39.

Totodată, ultimii admişi la Colegiul Naţional "Andrei Şaguna" Braşov şi Colegiul Naţional din Iaşi au avut media 9,36.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici