ADMITEREA LA LICEU TIMIŞ: Cei doi elevi repartizaţi la liceu cu media 10 au ales profilul matematică-informatică

Cei doi elevi din judeţul Timiş care au fost repartizaţi cu media 10 la liceele teoretice din Făget şi Buziaş au ales specializarea matematică-informatică, în timp ce elevul care a obţinut cea mai mică medie, 3,72, a ajuns la specializarea protecţia mediului, la un liceu din Lugoj.

878 afișări
Imaginea articolului ADMITEREA LA LICEU TIMIŞ: Cei doi elevi repartizaţi la liceu cu media 10 au ales profilul matematică-informatică

ADMITEREA LA LICEU TIMIŞ: Cei doi elevi repartizaţi la liceu cu media 10 au ales profilul matematică-informatică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a afişat repartizarea elevilor. Vezi în ce liceu ai intrat

Potrivit informaţiilor publicate, marţi, pe portalul Ministerului Educaţiei, cei doi elevi care au fost repartizaţi cu media 10 în judeţul Timiş s-au îndreptat către specializarea matematică-informatică.

Astfel, Ana Elena Chirali, care a ocupat prima poziţie în topul elevilor din Timiş care au susţinut evaluarea naţională, a ales să rămână la Liceul Teoretic "Traian Vuia" din Făget, unde a urmat gimnaziul, la specializarea matematică-informatică.

Mădălina Marinescu, care a fost repartizată, de asemenea, cu media 10, la Liceul Teoretic din Buziaş, unde a urmat şi gimnaziul, a ales şi ea specializarea matematică-informatică.

Tot specializarea matematică-informatică a ales şi ocupantul locului III în acest top, Andrei Florin Bulzan, care cu note de 10 la evaluarea naţională şi media generală 9,99 a fost admis la Liceul "Grigore Moisil" din Timişoara.

La polul opus, ocupantul ultimei poziţii în acest top, Florin Benzar, care a obţinut nota 1 la toate examenele susţinute în cadrul evaluării naţionale şi media generală 3,72, a fost admis la Grupul Şcolar "Ştefan Odobleja" din Lugoj, la specializarea protecţia mediului.

În topul celor mai căutate licee din Timiş se află Liceul Pedagogic "Carmen Sylva" din Timişoara, specializarea matematică-informatică, unde ultima medie de admitere a fost 8,83. Acesta este urmat de Liceul "Grigore Moisil", cu aceeaşi specializare, unde ultima medie de admitere a fost 8,75 şi Colegiul Naţional Bănăţean, cu 8,63.

La polul opus se află Grupul Şcolar "Ştefan Odobleja" din Lugoj, specializarea protecţia mediului, unde s-au ocupat toate cele 30 de locuri, iar ultima medie de admitere a fost 3,72.

REPARTIZARE LICEE: VEZI RAPOARTELE PE JUDEŢUL TIMIŞ

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici