Adolescent care ar fi abuzat de o fetiţă de 6 ani, reţinut de poliţiştii din Constanţa

Un adolescent de 17 ani a fost reţinut de poliţiştii din Constanţa pentru viol, el fiind acuzat că a abuzat de o fetiţă de 6 ani.

696 afișări
Imaginea articolului Adolescent care ar fi abuzat de o fetiţă de 6 ani, reţinut de poliţiştii din Constanţa

Adolescent reţinut la Constanţa pentru viol, după ce ar fi abuzat de o fetiţă de 6 ani

Poliţistii din Constanţa au informat, joi, că miercuri după-amiază au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 39 de ani din oraşul Constanţa că, în aceeaşi zi, în timp ce era acasă, fiica sa, în vârstă de 6 ani, ar fi fost violată de către un tânăr, în vârstă de 17 ani, rudă a acesteia.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au început cercetările, iar în cursul aceleiaşi zile l-au reţinut pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore pe tânărul suspectat.

Acesta va fi prezentat, joi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici