Adolescent de 16 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 48 de furturi

Un tânăr de 16 ani din localitatea Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, a fost arestat preventiv pentru 19 zile de Judecătoria Sânnicolau Mare, după ce poliţiştii au stabilit că acesta ar fi comis 48 de furturi.

56 afișări
Imaginea articolului Adolescent de 16 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 48 de furturi

Adolescent de 16 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 48 de furturi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al IPJ Timiş transmis, miercuri, presei, poliţiştii de la Secţia 2 din Timişoara au depistat un tânăr de 16 ani din localitatea Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, care ar fi comis 48 de furturi.

Astfel, poliţiştii din Timişoara l-au prezentat pe minor, prima dată, magistraţilor de la Judecătoria Timişoara, pentru a fi arestat pentru faptele comise pe raza municipiului, însă propunerea de arestare a fost respinsă. Judecătoria Sânnicolau Mare a admis, marţi, cererea în acest sens formulată de poliţiştii din localitate.

"Minorul a fost preluat de poliţiştii Formaţiunii Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sânnicolau Mare care, la rândul lor, l-au prezentat pe minor cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Sânnicolau Mare. În acest caz, minorul a fost prezentat pentru emiterea mandatului de arestare preventivă, pentru săvârşirea a două fapte de furt din locuinţă pe raza oraşului Sânnicolau Mare. La aceste fapte a reuşit să sustragă bani şi bijuterii din aur în valoare de 10.000 lei. Judecătorul de serviciu a emis mandat de arestare preventivă pentru minorul în cauză pe o perioadă de 19 zile", se arată în comunicatul de presă.

Adolescentul se află în prezent în arestul IPJ Timiş. Tânărul este cercetat pentru furturi din maşini şi locuinţe, comise în decursul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici