Adolescent din Constanţa, acuzat că a distrus anvelopele de la 20 de maşini

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Constanţa, este acuzat că a distrus anvelopele de la 20 de maşini. Poliţiştii fac cercetări pentru distrugere.

703 afișări
Imaginea articolului Adolescent din Constanţa, acuzat că a distrus anvelopele de la 20 de maşini

Adolescent din Constanţa, acuzat că a distrus anvelopele de la 20 de maşini

Poliţiştii din Constanţa au fost sesizaţi duminică despre faptul că o persoană necunoscută a provocat distrugeri la anvelopele a peste 20 de autoturisme, parcate pe strada Şoseaua din Vii şi pe străzile învecinate.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 5 Poliţie au identificat persoana bănuită ca fiind un copil în vârstă de 15 ani.

Cercetările în acest caz continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici