Adolescentă de 15 ani dispărută din Arad, căutată de poliţişti. Unde a fost văzută ultima dată

O fată de 15 ani din Arad este căutată de poliţişti, după ce a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

1113 afișări
Imaginea articolului  Adolescentă de 15 ani dispărută din Arad, căutată de poliţişti. Unde a fost văzută ultima dată

Fată de 15 ani dispărută din Arad, căutată de poliţişti

Potrivit IPJ Arad, fata se numeşte Olariu Iasmina Roxana, are 15 ani şi a plecat de acasă miercuri dimineaţa. Fata are 1,65 metri înălţime, 60 de kilograme, păr şaten vopsit blond, până la nivelul umerilor şi ochi căprui.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni jeans albaştri, o geacă kaki cu glugă şi ghete negre. Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici