Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot într-un apartament din Mamaia. Suspectul a fost eţinut

O fată de 15 ani a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un apartament din Mamaia, ea fiind strangulată cu un cablu electric, iar anchetatorii spun că autorul crimei este un fost preot, în vârstă de 37 de ani, care a fost şi cel care a alertat Poliţia, fiind prins la scurt timp şi recunoscând fapta.

823 afișări
Imaginea articolului Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot într-un apartament din Mamaia. Suspectul a fost eţinut

Adolescentă de 15 ani, ucisă de un fost preot într-un apartament din Mamaia (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă, în jurul orei 10.00, de către Laurenţiu Constantin Aspru, în vârstă de 37 de ani, din Bistriţa-Năsăud, despre faptul că într-un bloc din staţiunea Mamaia a avut loc o crimă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au descoperit cadavrul unei fete în vârstă de 15 ani, din Năvodari, care fusese strânsă de gât cu un cablu electric. Trupul neînsufleţit al victimei a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În mai puţin de o oră, anchetatorii au reuşit să îl prindă pe autorul faptei, acesta fiind, de altfel, bărbatul care a alertat Poliţia.

Laurenţiu Constantin Aspru a fost prins de oamenii legii pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj. El a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, bărbatul recunoscându-şi fapta în faţa anchetatorilor.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că bărbatul şi fata de 15 ani s-au cunoscut pe internet şi şi-au dat întâlnire în blocul respectiv din Mamaia. Anchetatorii bănuiesc că între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a strangulat-o pe fată cu un cablu electric.

Potrivit anchetatorilor, Laurenţiu Constantin Aspru este un fost preot din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Fostul preot care a ucis o adolescentă de 15 ani, într-un apartament din Mamaia, reţinut

Fostul preot din Bistriţa-Năsăud care a ucis o adolescentă de 15 ani, într-un apartament din Mamaia, strangulând-o cu un cablu electric, a fost reţinut, sâmbătă seara, de procurori şi va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, Laurenţiu Constantin Aspru, în vârstă de 37 de ani, din Bistriţa-Năsăud, a fost reţinut pentru 24 de ore, sâmbătă seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru uciderea fetei de 15 ani.

El va fi prezentat instanţei Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit stirileprotv.ro, bărbatul a fost preot în comuna Galaţii Bistriţei din judeţul Bistriţa-Năsăud timp de patru ani, până în urmă cu două luni, când şi-a anunţat enoriaşii că vrea să plece în Belgia. El era divorţat şi avea doi copii, un băiat de 12 ani, care a rămas în grija mamei, şi o fată de 14 ani, care a rămas la el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici