Adolescentă din Cluj reţinută, după ce ar fi minţit poliţiştii că a fost drogată şi violată

  • O tânără de 17 ani din comuna Cojocna, judeţul Cluj, este acuzată că a indus poliţia în eroare
  • Adolescenta a reclamat că a fost violată şi drogată
  • Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore
1616 afișări
Imaginea articolului  Adolescentă din Cluj reţinută, după ce ar fi minţit poliţiştii că a fost drogată şi violată

sursa FOTO: Profimedia

O tânără de 17 ani din comuna Cojocna, judeţul Cluj, este acuzată că a indus poliţia în eroare, după ce a reclamat că a fost violată şi drogată. Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis vineri, tânăra a plecat de acasă în 14 februarie, iar la întoarcere a povestit că a fost violată şi drogată de un bărbat de 38 de ani. Poliţiştii au stabilit că fata a minţit.

„În 15 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Politie Rurală Apahida au fost sesizaţi că o tânără în vârstă de 17 ani, din comuna Cojocna, a plecat în data de 14 februarie de la adresa de domiciliu şi nu s-a mai întors. În cursul aceleiaşi zile, tânăra s-a întors acasă, iar conform relatărilor sale, pe durata plecării de la domiciliu, s-ar fi aflat în municipiul Câmpia-Turzii, alături de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi întreţinut raporturi sexuale cu aceasta împotriva voinţei sale şi ar fi determinat-o să consume substanţe interzise. Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că cea în cauză ar fi reclamat în fals aspectele prezentate”, se arată în comunicat.

Faţă de tânăra de 17 ani s-a luat, joi, măsura reţinerii pentru 24 ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici