Adolescenţi răniţi în Dâmboviţa, după ce maşina condusă de unul dintre ei a lovit un stâlp electric

Trei adolescenţi din Dâmboviţa au fost răniţi, unul fiind în stare gravă, după ce, joi, un adolescent de 14 ani a luat maşina unei rude şi a plecat la plimbare prin comuna Teţcoiu, iar la un moment dat a izbit un stâlp de electricitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

84 afișări
Imaginea articolului Adolescenţi răniţi în Dâmboviţa, după ce maşina condusă de unul dintre ei a lovit un stâlp electric

Adolescenţi răniţi în Dâmboviţa, după ce maşina condusă de unul dintre ei a lovit un stâlp electric

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, accidentul s-a produs pe un drum comunal din Teţcoiu, maşina în care se aflau patru băieţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, intrând într-un stâlp de electricitate.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit că maşina a fost fost condusă de un adolescent de 14 ani, care luase vehiculul de la o rudă.

„Băiatul care a condus autoturismul are 14 ani, este din Mogoşani. Este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Alexandra Ciurea.

În urma impactului, un adolescent de 15 ani a fost dus la spital, inconştient, iar alţi doi au suferit răni uşoare.

“Am preluat o victimă de 15 ani, era în stare de inconştienţă. Am fost solicitaţi să transportăm la spital alţi doi băieţi, din acelaşi accident, care au suferit traumatisme uşoare”, au declarat reprezentanţii Ambulanţei Dâmboviţa.

La rândul său, primarul comunei Mătasaru, Radu Naie, a spus că, din cauza accidentului, 40 de gospodării au rămas fără curent electric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici