Adomniţei: Raportul Comisiei prezidenţiale - spicuiri dintr-un studiu făcut pentru MECT

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a declarat, joi, că parte din membrii comisiei prezidenţiale au făcut parte la începutul lui 2006 dintr-o altă comisie care a întocmit un studiu mai laborios pentru MECT, din care au fost extrase greşit anumite lucruri şi folosite în actualul raport.

1 afișare
Imaginea articolului Adomniţei: Raportul Comisiei prezidenţiale - spicuiri dintr-un studiu făcut pentru MECT

Adomniţei: Raportul Comisiei prezidenţiale - spicuiri dintr-un studiu făcut pentru MECT

După dezbaterile de la Cotroceni pe tema problemelor din educaţie semnalate în raportul comisiei prezidenţiale conduse de fostul ministru Mircea Miclea, actualul ministru Cristian Adomniţei a declarat presei că este bucuros că în sfârşit şi preşedintele se înrolează în pactul politic privind educaţia.

"Mă bucur că domnul preşedinte a fost informat că 1 septembrie este termenul la care pachetul de legi privind educaţia se definitivează şi va fi depus în Parlament", a spus Adomniţei, adăugând că aceste legi "aduc toate elementele de noutate".

El a ţinut să precizeze că la începutul anul 2006 o bună parte din membrii comisiei prezidenţiale conduse de Miclea au făcut parte dintr-o altă comisie de lucru care a întocmit pentru Ministerul Educaţiei "un studiu mult mai laborios, mai complex în ceea ce priveşte învăţământul preuniversitar".

Potrivit lui Adomniţei, din respectivul studiu au fost extrase "anumite lucruri, unele din ele greşit, altele cu interpretare greşită şi altele chiar neadevărate" şi puse în acest raport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici