ADP Sector 1 va asigura, temporar, curăţenia în sector

Angajaţii ADP sector 1 Bucureşti se vor ocupa, temporar, şi de strângerea gunoaiele din sector, alături de cei ai Romprest, până la alegerea unei noi firme care să se ocupe de curăţenia zonei.

21 afișări
Imaginea articolului ADP Sector 1 va asigura, temporar, curăţenia în sector

ADP Sector 1 va asigura, temporar, curăţenia în sector

Consiliul Local al Sectorului 1 a decis că ADP Sector 1 îşi va extinde temporar activitatea pentru a asigura curăţenia sectorului alături de Romprest, firmă cu care Primăria a încheiat deja contracte de salubritate.

"Consiliul Local a constatat că, în urma presiunilor recunoscute de viceprimarul Capitalei, Răzvan Murgeanu, Urban SA nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale. În consecinţă, Consiliul Local l-a mandatat pe primarul Sectorului 1 să exercite toate căile legale de recuperare a prejudiciilor morale şi materiale create de refuzul societăţii Urban de a-şi îndeplini obligaţiile contractuale".

În favoarea acestei propuneri au votat 18 consilieri locali de la toate partidele, în afară de consilierii PD care nu s-au prezentat la şedinţă.

"PD nu este interesat de curăţenia din sector deşi toate hotărârile care au stat la baza organizării licitaţiei pentru desemnarea societăţii de salubritate au beneficiat de votul unanim al consilierilor PD. Probabil presiunea politică nu s-a exercitat numai asupra firmelor de salubritate ci şi asupra consilierilor locali", a declarat primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Totodată, primarul Andrei Chiliman a decis să nu amendeze nici o firmă care face curat, în schimb va amenda societăţile care nu îşi respectă obligaţiile de salubritate.

El a reamintit că REBU SA şi-a încetat contractul cu Sectorul 1, iar orice activitate prestată de această firmă nu este plătită din bugetul Primăriei Sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici