Adrian Mutu a fost operat la Spitalul Floreasca. Care este starea de sănătate a antrenorului Rapidului

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat, sâmbătă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală, după ce de dimineaţă a fost diagnosticat cu apendicită la Spitalul din Târgu Jiu.

15074 afișări
Imaginea articolului Adrian Mutu a fost operat la Spitalul Floreasca. Care este starea de sănătate a antrenorului Rapidului

Reprezentanţii clubului de fotbal Rapid au postat pe pagina de Facebook informaţii despre starea de sănătate a antrenorului Adrian Mutu.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes şi îi va susţine pe băieţi de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenţie chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulţumim domnului doctor Constantin Oprescu şi tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare uşoară şi te aşteptăm cât mai rapid alături de noi”, a transmis echipa FC Rapid.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a ajuns de urgenţă sâmbătă la Spitalul din Târgu Jiu, înaintea meciului pe care echipa sa îl are de disputat cu FCU Craiova. Medicii gorjeni nu au considerat că este nevoie de internare, însă Mutu a plecat către Capitală.

Meciul dintre FCU Craiova şi Rapid Bucureşti are loc sâmbătă, de la ora 21.30.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici