Adrian Perjovschi şi echipa sa de experţi lansează Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi, hair-stylist de top, împreună cu echipa sa de experţi anunţă, ca în fiecare septembrie, trendurile pentru 2023 la nivel mondial în industria frumuseţii printr-un shooting-eveniment, denumit Beauty Trends Calendar 2023, cu 12 modele ce întruchipează, în viziunea şi cu recomandarea stiliştilor, cele 12 luni ale anului viitor, fotografiate de celebrul Marius Bărăgan.

373 afișări
Imaginea articolului Adrian Perjovschi şi echipa sa de experţi lansează Beauty Trends Calendar 2023

Adrian Perjovschi şi echipa sa de experţi lansează Beauty Trends Calendar 2023

„Dincolo de culorile, tunsorile, coafurile şi trendurile anului 2023, vrem să subliniem cu toţii importanţa refresh-ului constant al look-ului, a îngrijirii permanente şi a adaptării aspectului nostru la mediu, la luna din calendar şi la sezon atât pentru hair-styling şi make-up, cât şi pentru fashion”, explica Adrian Perjovschi conceptul shooting-show-ului de anunţare a trendurilor.

Fiecare model din shooting-show-ul semnat de echipa de experţi în beauty Jovsky Studio şi de fashion designerii de la Annema va întruchipa cu un look complet câte o lună din calendarul 2023, cu toate noutăţile, particularităţile şi recomandările specialiştilor. Printre „lunile” din Calendarul 2023 propus de Adrian Perjovschi se numără, alături de alte modele profesioniste, Radu Ştefan, fiul lui Ştefan Bănică, şi Corina Sucarov, care a făcut senzaţie la emisiunea SuperStar, de la Pro Tv, cunoscută sub numele artistic +SHE+.

          Tendinţele mondiale în design vestimentar pentru 2023 au coordonate clare de culoare, de croială, de elemente must-have, de materiale-vedetă, însă încurajează tuşele de originalitate şi particularităţile fiecărui om.

„Revine stilul retro, accentul fiind pe volume, deconstrucţie, geometrie şi culoare. Se poartă costumele masculine cu elemente feminine, fustiţele mini plisate cu sacourile oversize, revine maioul alb clasic combinat cu fuste preţioase sau cu un pantalon clasic, în completare cu accesorii preţioase, voluminoase. Astro Dust (roşu moderat), Galactic Cobalt (albastru hiper luminos), Sage Leaf (verde liniştit), Apricot Crush (nectar de caise), Digital Lavender (lavanda digitală) sunt nuanţele de bază pentru anul 2023. Recomand ciocatele, fie la pantalonii scurţi sau la rochiile boho, în completare cu o pălărie sau o eşarfă oversize. Pentru primăvară-vară, prioritar va fi denimul, în orice formă, fustiţele plisate, salopetele, body-urile cu diferite cut-uri şi corsetele. Blugii mulaţi vor fi înlocuiţi cu cei largi sau evazaţi, în combinaţie cu cămăşi albe basic sau cu maiou şi pantofi sport, şi cu jachetă / sacou / vestă din denim. Pentru toamnă-iarnă, costumele masculine reinterpretate, trenchurile, blănurile artificiale şi tricotajele. Recomandarea mea ar fi să combini trendurile cu ceea ce îţi stă ţie bine, dar mereu să ţii cont de starea pe care ţi-o transmite o piesă vestimentară.”, declară Anamaria Prelipcean, fashion designer si fondator Annema care aduce femeilor, prin creaţiile sale, un mix de trenduri, unicitate, dar şi lejeritate.

           Tunsorile, culorile şi coafurile anului 2023 au indicaţii precise la nivel mondial, însă pun în prim plan îngrijirea constantă şi profesională, versatilitatea, adaptarea la vreme, la condiţii şi la evenimente. „Ca de fiecare dată, suntem alături de echipa Jovsky Studio cu ocazia lansării noilor trenduri în materie de hairstyling şi îngrijire a părului. Colecţia din 2023 reuneşte frumuseţea, creativitatea şi diversitatea care îşi vor pune amprenta în industria de beauty şi haircare din acest an, fiind evidenţiate într-un proiect inedit, denumit Beauty Trends Calendar 2023”, a declarat echipa Head&Shoulders, partener principal al evenimentului.

„2023 va arăta foarte colorat, feminin, versatil si divers, lună de lună, în ceea ce priveşte hair-styling-ul. Culoarea anului 2023 este digital lavanda, se poartă nuanţele aprinse, dar în acelaşi timp şi în contrast, se poartă în continuare balayage-ul, în tehnica Mounir. Avem  tunsori pe scurt, pe mediu şi pe lung. Se poartă bobul mediu, tunsoarea în scară, courtain bangs. Revin tendinţele retro cu volum, tunsori şi coafuri feminine, tunsoarea pixie, cu breton lung, texturizat, nuanţele de blond, cu reflex rece nisipiu, dar şi cele roşcate de toamnă, de la arămiu, roşcat şi chiar mov, cu toate variaţiunile sale. Ca styling, tendinţele sunt spre natural, cu bucle foarte lejere, cu păr drept, lucios şi mult volum.”, anunţă Adrian Perjovschi, hair-stylistul cu o expertiză de peste 20 de ani în industria frumuseţii care, an de an, este primul din România care anunţă trendurile pentru anul următor prin colecţii-statement şi tipsuri de îngrijire.   

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici