Adrian Sârbu: Cine e Europa? Noi. Ce avem de făcut? Să ne trezim, să o facem puternică

  • Europa este cel mai dorit loc din lume, oricine ar vrea să locuiască aici
  • Principala obligaţie pe care o avem este să întărim apărarea UE
  • Uniunea Europeană, ca model economic, social şi politic se va confrunta pericole uriaşe
289 afișări

„Viitorul Uniunii Europene este pentru noi, românii, plin de oportunităţi, dar şi de obligaţii (...) Şi principala obligaţie este să întărim apărarea (...) Europa e cel mai dorit loc din lume, oricine vrea să locuiască aici ( ...) Europeană, ca model economic, social şi politic şi în faţa unor uriaşe pericole. Ca şi America, aceste pericole sunt reprezentate unor mentalităţi induse unor popoare mari, cum este China, ajunse la un nivel de dezvoltare care nu le aparţine. (...) America şi Europa importă produse din China de 1500 de miliarde.Fără bani anual, fără tehnologia transferată în China, această ţară nu şi-ar fi permis să facă ce face azi şi anume să pretindă că are dreptul să fie arbitrul lumii şi, sub ipocrizia conceptului de multipolaritate, să dorească să-şi impună modelul. social politic, care este un neocomunism odios. (...) Cine este Europa? Noi. Ce avem de făcut? Să ne trezim, să o ridicăm, să o facem puternică, să fie capabilă ca, alături de celelalte ţări democratice, să ţină echilibrul, lidership-ul tehnologic, social şi cultural (…) şi China va face implozie, o dată prin scăderea populaţiei. . , şi doi, pentru că e un model economic care nu e viabil, se bazează pe căpuşare, furăciune de tehnologie şi export”, a afirmat Adrian Sârbu, miercuri seara, la Ştiu, la Aleph News.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici