Afacere explozivă pe timp de criză: spălând maşinile rău-platnicilor luate înapoi de leasing

Tânărul Andrei Popa s-a îmbogăţit spălând maşinile şoferilor care nu au mai avut bani de rate la leasing. Firmele le-au luat maşinile înapoi şi acum sunt obligate să le tot dichisească, pentru a le rula mai departe. De când avem criză, afacerea tânărului a explodat cu 200%. Când restul patronilor concediau, el angaja. A dezvoltat "spălătoria mobilă" care-ţi spală maşina direct în parcare. Deja are 23 de francizaţi în toată ţara, informează Gândul.

126 afișări
Imaginea articolului Afacere explozivă pe timp de criză: spălând maşinile rău-platnicilor luate înapoi de leasing

Afacere explozivă pe timp de criză: spălând maşinile rău-platnicilor luate înapoi de leasing (Imagine: www.gandul.info)

Marele câştig a venit peste el anul trecut, când criza dăduse peste cap toată România. Bucureşteanului Andrei Popa, 30 de ani, nu-i venea să creadă ce frumos îi merge afacerea: în toamnă, când şomajul se îngroşa de la o zi la alta, lui îi crescuse cifra de afaceri cu... 200%. Ba chiar a trebuit să mai angajeze trei oameni, peste cei şase vechi, că altfel n-ar fi făcut faţă. Şi până acum spăla maşinile diverselor firme, direct în parcare, dar de data asta comenzile curgeau pe bandă rulantă. Apoi, la asta s-a adăugat valul francizaţilor.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici