Află cât a plătit Theodora pentru o asigurare de sănătate care îi oferă servicii de până la 50.000 de euro

  • Numărul asigurărilor de sănătate s-a mărit după pandemie cu 25%
  • Asiguratorii au adăugat din martie produse care să acopere şi infectarea cu coronavirus
  • O asigurare de călătorie acoperă cheltuieli de 30.000 de euro, iar tu plăteşti doar 7 euro
3924 afișări

Theodora este din Bucureşti şi vrea să plece în vacanţă în Grecia cu familia. Ea are deja asigurare de sănătate naţională şi acum a ales şi o asigurare de călătorie pentru perioada vacanţei care o ajută şi în cazul infectării cu Covid 19.

Nu a costat-o mult, însă i-a dat siguranţa de care avea nevoie să se bucure liniştită de sejur. Odată cu venirea coronovarisului, a crescut numărul celor care aleg să îşi facă o asigurare de sănătate, dar şi al celor care se asigură pe timpul călătoriei înainte să plece din ţară.

”Am primit o sumă asigurată de 50.000 de euro, e o limită maximă pe care o pot folosi în cazul în care va fi o urgenţă medicală. Am plătit 130 de lei pentru trei persoane. O asigurare tip pachet pentru întreaga familie”, a declarat Theodora.

”Asigurările de sănătate acoperă astfel de servicii, atât pe partea de spitalizare cât şi pe partea de ambulatoriu, iar creşterea este undeva de aproximativ 20-25% faţă de perioada anului trecut.  În România, asiguratorii şi-au pus pe produsul de asigurare clauza de COVID din această primăvară din luna martie. Pentru zona de călătorie asiguratorii din România şi-au updatat produsele în această primăvară astfel încât în cazul în care cineva trebuie să meargă în afara ţării astfel încât să fie acoperite toate costurile în cazul unei diagnosticări cu COVID”, a declarat Alexandra Durbacă, director executiv Leader Team Broker.

Preţuri:

  • O asigurare naţională de sănătate costă 350 euro pe an/persoană
  • O asigurare internaţională costă 1000 euro pe an/persoană
  • O asigurare de călătorie costă 7 euro pe an/persoană

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici