Agent de pază la o sală de jocuri din Colentina, împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc - VIDEO

Un agent de pază la o sală de jocuri din cartierul Colentina, în Sectorul 2 al Capitalei, a fost împuşcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a avut o altercaţie cu două persoane, care au tras spre el, dintr-o maşină, cu un pistol cu bile de cauciuc, rănindu-l uşor la picior.

521 afișări
Imaginea articolului Agent de pază la o sală de jocuri din Colentina, împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc - VIDEO

Agent de pază la o sală de jocuri din Colentina, împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc (Imagine din arhivă; Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarului Christian Ciocan, în jurul orei 24.00, două persoane aflate într-un autoturism Mercedes au avut o discuţie cu agentul de pază de la sala de rulete. Aceştia au plecat, însă, în jurul orei 4.25, s-au întors la sala de jocuri, şoferul autoturismului Mercedes trăgând în agentul de pază cu un pistol cu bile de cauciuc.

Agentul a refuzat să meargă la spital, el primind îngrijiri de la personalul de specialitate al firmei de pază, a precizat Ciocan.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la sala de jocuri, urmând ca, în baza acestora, să fie găsiţi autorii agresiunii. Agentrul de pază este audiat de poliţiştii bucureşteni, urmând să se stabilească împrejurările şi cauzele producerii incidentului.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici