Agent-şef de la Direcţia Permise de Conducere Bucureşti, reţinut pentru trafic de influenţă

Un agent-şef de la Direcţia Permise de Conducere Bucureşti a fost reţinut, joi, pentru că ar fi cerut bani de la proprietarul unei maşini furate ca să-l ajute să şi-o recupereze, precum şi de la alte trei persoane, cărora le-a promis că va interveni pentru a le facilita angajarea în sistem.

74 afișări
Imaginea articolului Agent-şef de la Direcţia Permise de Conducere Bucureşti, reţinut pentru trafic de influenţă

Agent-şef de la Direcţia Permise de Conducere Bucureşti, reţinut pentru trafic de influenţă (Imagine: Mediafax Foto)

Procurorii Tribunalului Bucureşti l-au reţinut, joi, pe L.C.M., agent-şef principal al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor din Bucureşti, care este cercetat pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă.

Potrivit Biroului de presă al Parchetului Tribunalului Bucureşti, agentul şef este acuzat că, în perioada martie 2008 - mai 2009, ar fi pretins şi primit de la trei martori denunţători sume cuprinse între 1.500 de euro şi 2.500 de euro "pentru a interveni în vederea angajării acestora în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Într-un al patrulea caz, agentul şef este acuzat că ar fi primit suma de 4.000 de euro de la proprietarul unui Mercedes, care îi fusese furat, pentru a interveni pe lângă poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto pentru ca maşina să-i fie recuperată.

Procurorii au cerut magistraţilor Tribunalului Bucureşti emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici