Agenţia Antidrog şi Agenţia Împotriva Traficului de Persoane, transferate la IGPR

Agenţia Naţională Antidrog şi Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane vor funcţiona în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), iar Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională va trece de asemenea din subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor la IGPR.

112 afișări
Imaginea articolului Agenţia Antidrog şi Agenţia Împotriva Traficului de Persoane, transferate la IGPR

Agenţia Antidrog şi Agenţia Împotriva Traficului de Persoane, transferate la IGPR

Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila" va fi reorganizat în cadrul Inspectoratului Jandarmeriei Române, conform unei ordonanţe de urgenţă aprobate de Guvern.

Legislaţia în vigoare prevede că în subordinea ministerului de resort funcţionează, printre altele, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, Grupul Special de Protecţie şi Intervenţie "Acvila", Agenţia Naţională Antidrog, Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane.

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului stabileşte însă că aceste instituţii se reorganizează în cadrul IGPR, care va stabili şi atribuţiile funcţionale ale structurilor. Excepţie face Grupul "Acvila", care va fi reorganizat în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici