Aglomeraţie în continuare în zona staţiunilor montane. Coloane de maşini de câţiva kilometri, pe Valea Prahovei

Traficul rutier continuă să fie foarte intens către zona montană. Sunt coloane de maşini la Comarnic şi la Buşteni, atât la urcare, cât şi la coborâre. La Breaza, coloana măsoară 4 kilometri, către Comarnic.

79 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în continuare în zona staţiunilor montane. Coloane de maşini de câţiva kilometri, pe Valea Prahovei

Aglomeraţie în continuare în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN1 Ploieşti - Braşov traficul rutier este intens către zona montană, circulându-se în coloană la Comarnic, de la kilometrul 100 până la kilometrul 106, şi la Buşteni - de la kilometrul 125 până la kilometrul 130 pe urcare şi de la kilometrul 138 până la 132 pe coborâre.

Aglomeraţie este şi pe DJ 101R Breaza, unde coloana este de aproximativ 4 kilometri către Comarnic.

Pe DN 1A este o coloană în mişcare de la kilometrul 102 Măgurele până la kilometrul 105 Coada Malului şi de la kilometrul 106 Făget până la kilometrul 111 la intrare Văleni, precum şi pe zona centrală a oraşului.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie sporită şi viteză redusă, să nu facă depăşiri riscante, să se asigure la fiecare schimbare a direcţiei de mers şi să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici