Aglomeraţie în Vama Nădlac | Românii plecaţi în străinătate încep să vină acasă de sărbători

Timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, atât la intrarea în România, cât şi la ieşire, au crescut, joi dimineaţa, unul dintre motive fiind acela că românii plecaţi la muncă în străinătate se întorc de sărbători în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

307 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în Vama Nădlac | Românii plecaţi în străinătate încep să vină acasă de sărbători

Aglomeraţie în Vama Nădlac | Românii plecaţi în străinătate încep să vină acasă de sărbători

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Laura Bondar, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de aşteptare la vama Nădlac II, pentru că “suntem în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă”. Astfel, românii care muncesc în străinătate au început să se întoarcă în ţară, motiv pentru care s-au format cozi pe sensul de intrarea în România, dar şi pe cel de ieşire din ţară.

“Au crescut un pic timpii de aşteptare pentru că suntem în perioada premergătoare a sărbătorilor şi s-au adunat mai multe automarfare şi autoturisme. Noi lucrăm la capacitate maximă, în funcţie de infrastructura punctului. Timpi de aşteptare crescuţi avem la Nădlac II – 90 de minute la camioane şi 40 de minute la autoturisme, la ieşirea din ţară. Am înţeles că sunt 40 de minute şi la intrare. La Nădlac I suntem fără timpi de aşteptare”, a afirmat Laura Bondar.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad le recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de frontieră, pentru a evita aglomeraţia.

“Poliţiştii de frontieră încearcă să asigure un control eficient şi operativ, astfel încât să nu întâmpinăm greutăţi în această perioadă. Probabil că se vor aduna de săptămâna viitoare mai multe cozi. Timpii nu sunt foarte mari, dar au crescut”, a mai precizat Laura Bondar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici