Aglomeraţie la vama Nădlac II: şoferii de camioane aşteaptă patru ore pentru a ieşi din ţară

Şoferii de camioane care doresc să treacă graniţa în Ungaria, prin vama Nădlac II, din judeţul Arad, sunt nevoiţi să aştepte, luni, patru ore pentru a li se verifica documentele. Aglomeraţie este şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul ţării.

182 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie la vama Nădlac II: şoferii de camioane aşteaptă patru ore pentru a ieşi din ţară

Aglomeraţie la vama Nădlac II: şoferii de camioane aşteaptă patru ore pentru a ieşi din ţară

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţă, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, luni, la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, timpii de aşteptare au crescut la patru ore pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane.

Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră Arad, la vama Nădlac II se lucrează, luni, pe patru artere, pe sensul de ieşire pentru automarfare.

De asemenea, aglomeraţie este şi la celelalte puncte de trecere a frontierei din vestul ţării. Astfel, la vama Vărşand, tot din judeţul Arad, şoferii de camioane aşteaptă 60 de minute pentru a li se verifica documentele, fiind deschise două artere pe sensul de ieşire din ţară, la vama Petea, din judeţul Satu Mare, timpii de aşteptare au crescut la 150 de minute şi se lucrează pe două artere, iar la vama Borş, din judeţul Bihor, se aşteaptă 170 de minute, fiind deschise trei artere.

“La toate aceste puncte de trecere a frontierei se lucrează la capacitate maximă pe sensul de ieşire din ţară. Aglomeraţia este din cauza restricţiilor impuse în weekend pe teritoriul Ungariei, nu sunt probleme deosebite”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Bihor, Laura Bondar.

Timpii de aşteptare au crescut la punctele de trecere a frontierei din vest, luni, pe sensul de ieşire din ţară pentru camioane, ca urmare a faptului că în weekend traficul pentru vehiculele de transport marfă a fost restricţionat pe teritoriul Ungariei.

Poliţia de Frontieră recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de trecere a frontierei, pentru a nu se crea blocaje.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici