Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei, mulţi turişti mergând la munte pentru minivacanţă

Drumul Naţional 1 este foarte aglomerat, sâmbătă, pe Valea Prahovei, unde pe sensul de urcare către staţiuni s-au format coloane de maşini care se întind pe mai mulţi kilometri, în condiţiile în care turiştii merg la munte cu ocazia minivacanţei.

116 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN 1, pe Valea Prahovei, mulţi turişti mergând la munte pentru minivacanţă

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de maşini care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt ridicate pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, pe o distanţă de aproximativ 8 kilometri.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi în zona Buşteni, pe acelaşi sens de mers Ploieşti - Braşov, unde este formată o coloană în jur de 3 kilometri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă şi să respecte indicaţiile agenţilor prezenţi la faţa locului.

Conform aceleiaşi surse, pe drumul către mare nu sunt probleme, la această oră valorile de trafic fiind scăzute pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici