Aglomeraţie pe DN1 Bucureşti-Braşov. Poliţia recomandă rute alternative

  • Centrul Infotrafic anunţă că pe DN1, Bucureşti-Braşov, se circulă în condiţii de aglomeraţie şi recomandă şoferilor rute alternative.
299 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe DN1 Bucureşti-Braşov. Poliţia recomandă rute alternative

Aglomeraţie pe DN1 Bucureşti-Braşov. Poliţia recomandă rute alternative

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, luni, la prânz, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 Bucureşti – Braşov, fiind trafic intens pe Centura de Vest a oraşului Ploieşti, pe sensul către Braşov.

De asemenea, se circulă în coloană pe sensul către Braşov al DN1, între km. 101+500 de metri şi 107, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic. Pe raza staţiunilor montane sunt valori ridicate, coloane de autovehicule fiind formate pe raza staţiunii Buşteni, între km. 128-131.

Poliţiştii recomandă ca rute alternative:

  •  Bucureşti – Autostrada A3 – Ploieşti – Cheia - DN 1A Braşov;
  •  Bucureşti - A1 – Piteşti – Câmpulung - DN 73 Râşnov;
  • Bucureşti - DN 71 – Târgovişte - DN 72A – Câmpulung - DN 73 Râşnov;
  •  Bucureşti – Târgovişte - DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei şi recomandă şoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi în teren şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici