Aglomeraţie pe Valea Oltului, între Sibiu şi Vâlcea

Pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu este aglomeraţie pe ambele sensuri de mers din cauza unui accident rutier produs în prima parte a zilei anunţă IPJ Sibiu. Potrivit poliţiştilor, se circulă în coloană şi pe raza localităţilor Brezoi şi Deduleşti

2000 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie pe Valea Oltului, între Sibiu şi Vâlcea

Aglomeraţie pe Valea Oltului, între Sibiu şi Vâlcea

„În contextul valorilor ridicate de trafic, la această oră, de pe Drumul Naţional 7 - Valea Oltului, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu acţionează pentru fluidizarea circulaţiei şi le recomandă conducătorilor auto să îşi păstreze calmul, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic”, anunţă IPJ Sibiu.

Nu sunt produse evenimente rutiere pe acest tronson de drum, însă valorile de trafic sunt crescute în urma unui accident rutier produs în prima parte a zilei pe DN7, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea. Din acest motiv, s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri şi la coborârea de pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către localitatea Boiţa, transmite Infotrafic.

Totodată, se circulă în coloană pe DN7 şi pe raza localităţilor Brezoi şi Deduleşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici