Aglomeraţie şi blocaje, la intrările în Capitală - VIDEO

O coloană de autovehicule de aproape opt kilometri s-a format, luni seară, pe Autostrada Soarelui, unde traficul se desfăşoară pe o singură bandă, pe sensul spre Bucureşti, din cauza deteriorării rostului de dilataţie al unui pod, circulaţia fiind deviată pe DN3, prin Fundulea.

20 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie şi blocaje, la intrările în Capitală - VIDEO

Circulaţia rutieră deviată de pe DN 1 pe DN1 A, din cauza aglomeraţiei

"Probleme de fluenţă se înregistrează şi pe Autostrada Soarelui. Există o coloană de aproximativ opt kilometri care se formează pe sensul către Bucureşti, din cauza unei restricţii impuse la kilometrul 20+500 de metri şi semnalizată corespunzător. Deteriorarea rostului de dilataţie al unui pod face ca traficul de autovehicule să se desfăşoare îngreunat, pe o singură bandă. Ca urmare a acestui fapt, cu puţin timp în urmă, Secţia de Poliţie Autostrăzi a luat măsura devierii temporare a traficului de la kilometrul 35 pe DN 3 prin Fundulea, înspre Bucureşti", precizează Centrul Infotrafic.

De asemenea, se circulă foarte îngreunat pe DN 6 Bucureşti – Alexandria. Potrivit informaţiilor primite de la structurile teritoriale de poliţie, pe sensul către Capitală coloana de autovehicule măsoară peste 50 de kilometri, între localităţile Bujoreni (judeţul Teleorman) şi Mihăileşti (judeţul Giurgiu).

Pentru evitarea neplăcerilor cauzate de aglomeraţie, poliţiştii giurgiuveni recomandă utilizarea unei rute ocolitoare: DN 5B Ghimpaţi – Giurgiu – DN 5 Giurgiu – Bucureşti, traseu mai lung cu aproximativ 50 de kilometri decât cel clasic pe DN 6.

De asemenea, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DN 65 (DE 574) Slatina – Piteşti, din cauza numărului mare de automobilişti care se îndreaptă înspre Autostrada Bucureşti – Piteşti. Coloana de autovehicule se întinde pe aproximativ 6-7 kilometri, între localitatea Lunca Corbului şi autostradă şi nu există o rută ocolitoare.

Aglomeraţie este şi la intrările în Capitală dinspre DN 2 şi Autostrada Bucureşti – Piteşti.

De asemenea pe DN1, traficul rutier a fost deviat spre DN 1A, timp de câteva ore, din cauza aglomeraţiei în zona localităţilor Buşteni şi Azuga din judeţul Prahova

Potrivit Centrului Infotrafic, datorită faptului că traficul rutier s-a descongestionat pe Valea Prahovei, Poliţia Rutieră a contramandat măsura devierii circulaţiei pe DN 1A.

Video Stirileprotv.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici