Agresiune sexuală într-un parc din Galaţi. Victimele sunt două adolescente

Două adolescente au reclamat la Poliţie faptul că au fost agresate sexual într-un parc din oraşul Galaţi. Poliţiştii au stabilit că suspectul este un bărbat diagnosticat cu o boală neuropsihică.

767 afișări
Imaginea articolului Agresiune sexuală într-un parc din Galaţi. Victimele sunt două adolescente

Incidentul a avut loc duminică după amiază, într-un parc din zona centrală a oraşului Galaţi. Două fete cu vârstele de 13 şi 17 ani au mers la sediul Secţiei 1 Poliţie Galaţi şi au reclamat faptul că, în timp ce se aflau în parcul Mihai Eminescu, un bărbat necunoscut le-a atins în zonele intime. Poliţiştii au reuşit să identifice suspectul, fiind vorba despre un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din Galaţi. Suspectul a fost dus la spital deoarece are „o boală neuropsihică”.

„Din verificările preliminare efectuate de poliţişti a rezultat faptul că bărbatul este diagnosticat cu o boală neuropsihică, motiv pentru care a fost transportat cu un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi la Spitalul Elisabeta Doamna Galaţi, unde a fost internat”, a anunţat IPJ Galaţi.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de agresiune sexuală, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici