Ai fi dispus să ai o relaţie la birou? Ce meserii te ajută să-ţi întâlneşti jumătatea!

Dacă nu ţi-ai găsit jumătatea până acum şi faci parte dintre cei pe care nu-i deranjează să lege o relaţie la serviciu, trebuie să ştii că există şi joburi care înlesnesc astfel de relaţii. În condiţiile în care majoritatea dintre noi îşi petrece mai mult de 10 ore pe zi la muncă, nu este de mirare că legăturile amoroase la serviciu sunt tot mai frecvente în ultima perioadă. Iar multe dintre ele devin cât se poate de serioase şi se finalizează cu o căsătorie, aşa că fii cu ochii în patru!

134 afișări
Imaginea articolului Ai fi dispus să ai o relaţie la birou? Ce meserii te ajută să-ţi întâlneşti jumătatea!

Ai fi dispus să ai o relaţie la birou? Ce meserii te ajută să-ţi întâlneşti jumătatea! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit unui sondaj realizat de monster.com, anul trecut mai mult de o treime dintre angajaţi s-au lăsat antrenaţi într-o relaţie afectivă cu un coleg de muncă.
Iar dintre aceştia, 12% chiar s-au căsătorit cu colegul cu care au format un cuplu.
Legat de relaţiile de dragoste la locul de muncă, specialiştii au diferite păreri.
Citeşte mai multe despre relaţiile la birou pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici