Ai probleme la matematică? Google te ajută să le rezolvi.

  • Google Lens te va ajuta să rezolvi problemele de matematică
  • Trebuie doar să scanezi ecuaţia şi vezi cum poate fi rezolvată
  • Va fi un sprijin important pentru părinţii care nu se descurcă cu temele copilului
4662 afișări
Imaginea articolului Ai probleme la matematică? Google te ajută să le rezolvi.

Ai probleme la matematică? Google te ajută să le rezolvi.

Când vine vorba de tema la matematică a celui mic, ai şi tu parte de strâmbături, oftaturi şi chiar plânsete. Uneori ţi-e greu şi ţie să înţelegi, ca să-i poţi explica copilului despre ce e vorba.

Google şi-a propus să-ţi vină în ajutor. Odată cu viitoarea versiune de Google Lens, vei putea scana cu telefonul o ecuaţie matematică, însă, atenţie, nu vei primi direct rezultatul, ci un tutorial despre modul cum se rezolvă respectiva problemă.

Ar fi o binemeritată gură de oxigen pentru Mariana, care se simte sufocată de temele pentru acasă.

MARIANA, părinte :”Ca părinte al unui elev ce trece acum clasa a VII-a, deja mă simt super-depăşită de programa şcolară, în special de partea de matematică. Şi atunci, o astfel de aplicaţie, care să-i ajute un pic să gândească,  să le ofere un pic de sprijin în plus faţă de cel de la clasă, ar fi de mare ajutor. Există aplicaţii de genul acesta, dar îi duc direct către rezultat, nu prea-i ajută să gândească. Şi-atunci ar fi util ceva care să-I îndrume pas cu pas, o aplicaţie step by step, care să-I înveţe cumva partea logică a unei probleme de matematică ”

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici