Ajutor de 300 lei pentru sinistraţii din patru judeţe

Fiecare persoană din familiile afectate de inundaţiile produse, în perioada 5-6 septembrie, în judeţele Galaţi, Vrancea, Bacău şi Vaslui va primi un ajutor de urgenţă în sumă de 300 lei.

1 afișare
Imaginea articolului Ajutor de 300 lei pentru sinistraţii din patru judeţe

Ajutor de 300 lei pentru sinistraţii din patru judeţe

Numărul beneficiarilor este estimat la 15.600 persoane.

Pentru fiecare persoană decedată din familiile afectate va fi acordat un ajutor de urgenţă de 5.000 lei, conform unei hotărâri aprobată, marţi, de Guvern.

Pentru famiille şi persoanele singure ale căror locuinţe au fost avariate în proporţie de cel puţin 50%, ajutorul acordat va fi suplimentat cu 500 lei.

Sumele acordate cu titlu de ajutor de urgenţă vor fi stabilite prin anchete sociale efectuate de direcţiile de muncă şi protecţie socială din cele patru judeţe, în care se va ţine cont de gradul de avraiere sau distrugere a locuinţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici